2012.04.20.
13:08

Írta: decortherapy

Balkon, te csodás! I.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy bár panelben lakok, de a kilátás csodálatos. Jó nem tengerpartra néz, még csak nem is folyóra, de azért milliószor jobb egy gyönyörű zöld füves rétet látni, mikor kinéz az ember az ablakon, mint mondjuk a délutáni csúcsban elhaladó autókat.
Eltökéltem, hogy nyárra csinálok egy jó kis kuckót az erkélyünkre, virágokat már ültettem el( bár magról nevelem őket, nem tudom mennyi esélyük van az én gondozásomban) a napokban tervezem a megkopott székek és az asztal lecsiszolását és újrafestését ( amitől persze apu a falra mászik:D) mindezek mellett pedig ötleteket keresek, hogy mivel dobhatnám még fel az erkélyt. Kattintsatok a "tovább" mutató linkre az ötletekért!

Az egyik személyes kedvencem ő. Nagyon jól néz ki *.* Megcsinálnátok? via

Ezeket hasonló módon csinálták, a mentás táblafestékkel van festve! via

A raklap mindenhol felbukkan. Nagyon sok felhasználási módja van. Most épp virágtartó lett belőle:
 

Mécsestartók! Szerintem ezek is kihagyhatatlan kellékei egy hangulatos erkélynek. 

A régi poharakat, fagyis kelyheket is fel lehet használni erre a célra:

Vagy ha a nagyi nem bánja a csipketerítőt is befoghatják erre a célra:

Vagy akár a régi atlasszal is bevonhattok poharat, befőttes üveget:
 

Vagy vágjatok ki saját mintákat: via

 

És az utolsó: konzervdobozból: Mielőtt kilyukasztanátok őket, fagyasszatok meg benne egy kis nedves homokot, így a gyilkos kalapács-szeg kombinációtól nem fog behorpadni az oldala. Jó ötletelgetést a mintákhoz!
 

Persze a papíros ötletek nem valami hosszú életűek, ha jön egy nagy vihar úgyhogy tegyétek őket védett helyre... Mára elég volt ennyi az ötletelésből, holnap folytatom! Sziasztok!
 

Szólj hozzá!

Címkék: erkély balkon

A bejegyzés trackback címe:

https://decortherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr264462777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása